Ce înseamnă Academia Binelui

  • Lecții personalizate

    Fie că ai intrat de curând în fundraising sau că ești într-un moment în care vrei să dezvolți acest proces în organizația ta, Academia Binelui îți va răspunde la întrebările pe care le ai despre planificare, metode de fundraising, despre cum construiești mesajele de fundraising, despre cum să intri sau să rămâi în relație cu donatorii tăi și cum să-i păstrezi.

  • Acces direct la comunitatea de practicieni

    Profesioniști din România și din Europa îți vor vorbi despre campaniile lor, principiile pe care le urmăresc și modul în care își construiesc procesul de fundraising. În același timp, platforma ARC îți oferă locul unde poți să vorbești direct cu experți și invitați.

Cursuri Academia Binelui

Testimoniale

“Școala de fundraising, pentru mine, a venit ca o mănușă. A fost fix la momentul potrivit, pentru că sunt în procesul de a concepe un plan de fundraising pentru următorii ani. Din experiența mea, de peste 5 ani, în domeniul ONG mi-am dat seama că e foarte important să investești în FR pentru a avea o organizație sustenabilă pe termen lung. Așa că m-am decis destul de ușor să mă înscriu în Școala de Fundraising. Am vrut să învăț cum să-mi îmbunătățesc de la organizația care, după mine, face asta cel mai bine în România.”

Eco Reghin

Cristian Man

“Am intrat în Școala de Fundraising cu sentimentul că lipsesc chestii din felul în care funcționează departamentul nostru de fundraising. Dar în acelasi timp, nu știam care sunt acestea, nu reușeam să le formulez. Și fix la aceste întrebări nespuse am primit răspuns! Am lucrat multe-multe ore foarte concentrată pe temele de casa. Chiar a fost școala! Ceea ce cred că e important, tinând cont de pretul acestui curs: să știu că am muncit și am fost muncită.”

Yuppi Camp

Zsuzsa László

“Școala de Fundraising este esențială pentru director sau fundraiser, indiferent de experiența pe care o au în domeniul ONG. Școala are toate informatiile necesare pentru a dezvolta organizația și pentru a crea campanii de success. Platforma este usor de utilizat, trainerii expliciti, se respecta programul, iar experienta celor de la ARC s-a simtit pe toata perioada acestor cursuri.”

Pastel

Andreea Oprea

“Pentru mine a fost un roller coaster in care m-aș mai da cel puțin o dată pentru că sunt convinsă că trăirile ar fi la fel de intense - de la “dar ce mă fac acum că nu știu cum să fac, dar nu am experiență, dar m-am blocat dar dar dar” până la ușurare și un rânjet cât toată fața și o energie de simți că poți să muți munții, drept răsplată finală că “uite mă că totuși am putut și parcă mai am o idee în plus aici și aici”. Sper ca practica și ce vom reuși noi să facem prin cauza noastră, să vă confirme cât de mișto, cât de utile au fost toate resursele pe care ni le-ați oferit și mai ales ce rol minunat ați avut în conturarea profilelor noastre de actuali/ viitori fundraiseri.”

Bittnet Training

Florentina Bob

“Nu-mi pot imagina un instrument mai bun pentru profesionalizarea fundraisingului într-o organizație la început de drum, în acest sens. Recomand cu două mâini!”

Narada

Andra Munteanu

“Eu cred că Școala de FR e o gură de aer pentru organizațiile din România și era o mare nevoie de un astfel de program. Îi doresc să crească, să se dezvolte armonios și să ajute cât mai multe organizații să prindă aripi. ”